20 Feb 2017

Mesin Jahit Brother Murah Di Kedai Kraf Ezee

Ha, yang ini perempuan suka. Kalau orang rumah minat menjahit, nak cari mesin dan alat menjahit, saya cadangkan supaya ke Kedai Kraf Ezee, Bangi.

Pandangan luar. Sederet dengan Melaka Kitchen. Seksyen 9, Bangi tau.
Syarikat ini bukan saja dilantik sebagai dealer mesin jahit popular jenama Brother, bahkan rata-rata tukang jahit kalau mahu cari mesin jahit murah dan berkualiti mesti akan beli di sini. Sebut saja mesin jahit industri, mesin jahit tepi dan mesin jahit sulam, semua ada. Nak yang second hand pun boleh.

Macam-macam mesin ada. Ada waranti siap.
Ini antara alatan jahit yang selalu dicari,

Zip
Felt
Lace
Minky
Manik
Jarum
Butang
Benang
Cangkuk

Seleksi benang. Semua warna ada.

Susah nak jumpa kedai yang jual banyak zip warna-warni. Kedai ni salah satu yang banyak pilihan. Bayangkan warna kuning sahaja ada 3-4 tona. Letih nak pilih.

Benang minlon. Kalau pandai mengait, boleh dapatkan satu. Buat baju sejuk macam mat saleh.

Tak usah pening. Bawa saja orang rumah ke mari. Tahulah dia apa nak beli. Hihi.
Yang paling best, dengan pembelian RM50 sahaja dah boleh jadi ahli dan nikmati diskaun. Yeay!

Kalau dah jadi ahli, inilah harganya. Memang puas hati beb!

Kraf Ezee
No. 30 Jalan PB3
Seksyen 9, Bangi, Selangor
Koordinat lokasi, 2.960215, 101.755308

Waktu operasi
Isnin - Ahad (10 pagi hingga 6 petang)

Hubungi
En. Rafizi - 012 9289 727
En. Rafizi - 012 9289 727
En. Rafizi - 012 9289 727

Website : www.krafezee.com
FB Page : Kraf Ezee Entreprise
Share:

0 Komentar:

Catat Ulasan